maanantai 28. maaliskuuta 2016

#7 Paluu "normiarkeen"

Moikka!

Tiistailta ei nyt tullutkaan postausta ja muutenkin blogissa on  ollut pieni tauko... No sehän ei ole kovin uusi asia. :D

Olin tosiaan taas eilen tallilla ja heti tähän alkuun sanon että meni hyvin! Leevi tuli taas tapansa mukaisesti portill odottamaan ja lähti mielellään mukaan. Laiteltiin siinä Lepa sitten kuntoon ja lähdetiin maneesiin. Leevillä oli nyt pitkästä aikaa kouluvarusteet. Maneesi oli nyt koko ajan tyhjä, joka oli kiva juttu sillä sai käyttää koko maneesia. Kuski(t) oli vähän hukassa kun ei olla pitkään aikaan koulua menty, mutta Leevi toimi hyvin. Se perjantaina läpiratsastettiinkin.

JOKAISESSA KUVASSA ONNISTUN VÄÄNTÄMÄÄN JONKUN OUDON ILMEEN.

 Käytiin Leevin kanssa vaan kaikki askellajit läpi ja itse yritin etsiä jonkinlaista tuntumaa taas kouluratsastukseen. Vie varmaan mun osalta aikaa... Mutta olin kyllä tyytyväinen miten meni. Itse kyllä olin vinossa ja hevonen ei asettunut juurikaan yms. mutta tuo oli sellaista hyvän mielen ratsastusta! Sitäkin tarvitaan aina tasaisin väliajoin. Hyvä startti ton länkkäjakson jälkeen.  Ei sen joka kerta tarvitse niin tavoitteellista olla. Mutta hepan piti olla kuulolla koko ajan tottakai eikä omia reittejä viipottaa. Tein loppu käynnit sitten maastakäsin.
 
 
 
 

 Sitten Leevin hoito ja oli hetken sisällä kuivatusloimi päällä. Pullerolle kun oli sen verran hiki. :) Sitten poni ulos ja kakan keräilyä tarhasta melkein 2h. Leevi oli innoissaan että sillä oli seuraa tarhassa ja piti kyllä sen mukaan seuraakin. Välillä se meni syömään heiniä mutta sitten se tuli takaisin katselemaan mitä tapahtuu ja "auttamaan" (jos seuraaminen ja kottareiden edessä oleminen lasketaan siihen kategoriaan.) Leevi oli hirveän kiltillä tuulella ja sen kanssa oli kiva viettää aikaa ja onhan se myös tärkeää. Leevi sai myös tarhaan hetkeksi  yhden sen syömän suolakiven rippeet. Kyllä se sitäkin aina välissä söi mutta halusi mielummin seisoskella siinä kottareiden edessä ja katsella  siivoamista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti